Vágd durvára a kakukkfüvet, újhagymát! Tedd egy kis lábosba, adj hozzá 1 tk sót, öntsd fel a fehérborral és lassú-közepes tűzön, időnként megkeverve forrald be a felére (kb. 8-10 perc)! Szűrd le, a levet tedd félre, hagyd hűlni!
Keverd el a Hamé FLEKKEN GRILL FŰSZERSÓt az olajjal és a mustárral. Öntsd hozzá a leszűrt, fűszeres bort, keverd simára!
Kend be alaposan a hússzeleteket a páccal, öntsd rájuk a maradék pácot, rázd jól össze, hogy a pác mindenhová elérjen. Lefedve, hűtőben pácold 1 éjszakán keresztül!
Sütés előtt 1-2 órával vedd ki a húst a hűtőből.
A jól lecsepegtetett hússzeleteket közepesen erős parázs felett, sűrűn – 2-3 percenként – megforgatva süsd 8-10 percig.