Vágd fel a húst 2x2cm vastag szeletekre, de csak minden második vágásnál vágd át teljesen, hogy úgynevezett nyitott szeleteket kapj! A dupla szeleteket hajtsd szét és tenyérrel kicsit lapítsd meg, ahol összeérnek! Tégy félre egy kis tálba kb. fél tasaknyi Hamé SÖRÖS FOLYÉKONY GRILL PÁC-ot, a maradékot öntsd egy tálba! Forgasd át a hússzeleteket a pácban, hogy egyenletesen fedjen minden szeletet! Hagyd pihenni minimum 2 óráig, maximum 16 óráig a hűtőben! A pácolás alatt legalább egyszer forgasd át a hússzeleteket a pácban!
A fokhagymagerezdeket zúzd össze egy kés lapjával, szórd rá a majoranna leveleket, majd aprítsd pépesre! Keverd a félretett folyékony páchoz, grillezésig tedd félre lefedve a hűtőbe!
A bepácolt húst 1-1,5 órával a grillezés előtt vedd ki a hűtőből! Közepes parázson – a lehetőségeidhez mérten a parázstól legtávolabbi pozícióba tedd a grillrácsot – és lassan 3-5 percenként forgatva süsd a húsokat 25-30 percig! Minden forgatásnál, a felülre kerülő oldalt kend meg vékonyan a fokhagymás, majorannás, sörös páclével! Ügyelj az esetleg kicsepegő zsírtól felkapó lángokra, ne égesd meg a húst!
A megsült húsokra tégy 1-1 leheletvékony szelet vajat, lefedve hagyd pihenni 4-5 percig!
Tipp: a kenegetős páchoz a majoranna mellé, vagy helyett, adhatsz oreganót, petrezselymet, snidlinget is.