A meghámozott hagymát vágd félbe, majd 2-3 mm vastag szeletekre! Öntsd a tasak tartalmát egy tálba, keverd hozzá a szeletelt hagymát! Forgasd át a hússzeleteket a hagymás mustáros pácban, hogy egyenletesen fedjen minden szeletet! Hagyd pihenni minimum 4 óráig, maximum 16 óráig a hűtőben! A pácolás alatt legalább egyszer forgasd át a hússzeleteket a pácban! A húst sütés előtt 1-1,5 órával vedd ki a hűtőből! Vedd ki a hússzeleteket tedd félre, a hagymát szedd egy szűrőbe, de a lecsepegő páclevet mentsd meg!
Az olajat melegítsd fel a nádcukorral együtt, míg a cukor folyóssá válik, de nem ég! Ha felolvadt a cukor, add hozzá a lecsepegtetett hagymaszeleteket és párold nagyon lassú tűzön, időnként megkeverve 35-40 percig! Öntsd hozzá az almaecetet, a maradék páclevet (ha esetleg a hús alatt is összegyűlt, azt is beleöntheted)! Forrald további 5-7 percig, lassú tűzön! Tedd félre!
A tarjaszeleteket grillezd közepesen erős parázson 3-4 percenként megforgatva 10-15 percig szeletvastagságtól függően! Tálald a karamellizált hagymával!