A tarját vágd közepesen vastag 1,5-2cm vastag szeletekre. Az alaposan megmosott paprikát töröld szárazra, magozd ki, vágd szeletekre! A hagymát vágd félkarikára! Egy légmentesen zárható edény aljára önts kb. 1 dl olajat, szórd bele a szeletelt paprika, hagyma 1/3-t! Önts rá még annyi olajat, hogy ellepje! Tégy rá egy réteg szeletelt tarját, olajat, hogy ellepje, majd megint hagymát, húst, olajat! Fontos, hogy a rétegek között folyamatosan legyen olaj, hogy biztosítsd a légmentességet! Végül önts rá annyi olajat, hogy teljesen befedje, legalább 4-5 mm vastagon az olaj! Zárd le légmentesen, tedd a hűtőbe 3-4, akár 5 napra! Sütés előtt 2 órával vedd ki a hűtőből, jól csepegtesd, akár törölgesd is át kicsit, hogy minimális olajréteg maradjon rajta. Szórd meg egyenletesen mindkét oldalát a FOKHAGYMÁS GRILL FŰSZERKEVERÉKkel, hagyd állni legalább 1,5-2 órán keresztül! Grillezd alacsony-közepes parázson 2-3 percenként megforgatva 10-12 percig! Fejezd be erősebb parázson, piríts rá oldalanként 2-3 percre! Tálald kedvenc salátáddal!