A csirkecombokat alaposan tisztítsd meg a tollmaradványoktól! Közvetlenül a csontok mellett, végig, vágj a húsba, de ne metszd át! A ZÖLDFŰSZERES GRILL FŰSZERKEVERÉKet keverd el a joghurtban, add hozzá a karikára vágott újhagyma fehér részét! Alaposan forgasd át benne a combokat! Pácold hűtőben min. 45 percig, max. 16 óráig! Sütés előtt 30-45 perccel vedd ki a hűtőből! A combokról ujjaiddal húzd le a pác nagyobb részét! Húzd félre a parazsat a grillsütő egyik oldalába, a combokat tedd a rácsra, a parázzsal ellentétes oldalra, csukd le a grillsütő fedelét (ha nincs lecsukható tetőd, fedd be egy hőálló tállal) és 6-8 percenként megforgatva, grillezd 20-25 percig! Amikor fordítasz, kend is meg vékonyan a maradék joghurtos páccal!
A combokat húzd át a parázs fölé, és piríts rá, oldalanként 5-6 percig, de már ne kenegesd! Szedd tálra, szórd meg az aprított újhagymazölddel, hagyd pihenni 5-7 percig lefedve! Tálald grillezett kukoricával, vagy édeskésebb kukoricasalátával!