Keverd simára a SZÁRNYAS FOLYÉKONY GRILL PÁC tasak tartalmát a majonézzel, tejszínnel! Add hozzá a lime-ok reszelt héját, levét és a durvára vágott koriander leveleket! Keverd át!
A megmosott, szárazra törölt csirkemell filéket vágd kb. 1 cm vastag szeletekre, majd 6-8 cm széles kockákra!
Forgasd át a húst a pácban, hogy egyenletesen fedjen minden darabot!
Hagyd pihenni minimum 2 óráig, maximum 16 óráig a hűtőben! A pácolás alatt legalább egyszer forgasd át a húst a pácban!
Sütés előtt 1-2 órával vedd ki a húst a hűtőből.
Fűzd a húst beáztatott bambusznyársakra, és lassú parázson, gyakran megforgatva, grillezd 10-12 percig.
Készítheted csirkecomb filéből is, de grillezd 4-5 perccel tovább.