Öntsd a tasak tartalmát egy tálba, reszeld hozzá a citromhéjat, add hozzá a durvára aprított újhagymát! A szegfűborsszemeket egy szélesebb kés lapjával roppantsd meg, add a páchoz, keverd össze alaposan! Forgasd át a csirkecomb filéket a pácban, hogy egyenletesen fedjen minden darabot! Hagyd pihenni minimum 2 óráig, maximum 16 óráig a hűtőben! A pácolás alatt legalább egyszer forgasd át, sütés előtt egy-másfél órával vedd ki a hűtőből!
A pácolt combokról húzd le a páclé nagyobb részét, grillezd előszőr bőrös felével lefelé 3-4 percig!
Közepes erősségű parázson 12-15 percig grillezdd tovább, gyakran forgatva, a páclével időnként megkenve! Végül már kenegetés nélkül grillezd készre 6-8 perc alatt! A húsokat tedd egy tálba, tégy rá vékonyra szeletelt hideg vajat, fedd le, pár percig pihentesd! Tálald zöldségekkel, grillen pirított barnakenyérrel!