Keverd el a tasak tartalmát a tejfölben és az olajban, keverj hozzá egy kiscsokor frissen aprított petrezselyemzöldet! Alaposan forgasd át benne az egészben hagyott mellfilé darabokat. Pácold hűtőben legalább 8 órán, de akár 16 órán keresztül is!
A csirkemell darabokról ujjaiddal húzd le a pác nagyobb részét és egyesével csomagold be 2 rétegnyi alufóliába! Húzd félre a parazsat a grillsütő egyik oldalába, a becsomagolt csirkemelleket tedd a rácsra, a parázzsal ellentétes oldalra, csukd le a grillsütő fedelét (ha nincs lecsukható tetőd, fedd be egy hőálló tállal) és 5-7 percenként megforgatva, süsd 20 percig!
Óvatosan vedd ki a melleket az alufóliából, ügyelj, hogy a keletkezett szaft megmaradjon! Közepesen erős parázs felett, előszőr bőrrel lefelé grillezd a melleket 3-4 percig, majd 2-3 percenként megforgatva süsd készre 10-12 perc alatt! Sütés alatt kenegesd az alufóliákban keletkezett szafttal. Tálald salátával, krémes-parmezános burgonyapürével!