A vékonyra csíkozott húst szórd meg egyenletesen a fűszerkeverékkel, adj hozzá 4-5 evőkanál (kb. 50 ml) olajat, alaposan keverd át a húscsíkokat.
Szobahőmérsékleten hagyd állni 8-10 percig.
Forróra előmelegített serpenyőben, olaj hozzáadása nélkül süsd készre húsfajtától függően.
A tasak tartalma kb. 1-1,2 kg hús fűszerezéséhez elegendő. Elsősorban gyorsan elkészíthető szárnyas húsokhoz (csirkemell, pulykamell) ajánljuk, de sertés, borjú, akár bárányhús fűszerezésére is kiváló. Magasabb zsírtartalmú joghurttal elkeverve remek mártógatóst vagy a pitába locsolható dresszinget készíthetsz vele.
ÖSSZETEVŐK:
A vékonyra csíkozott húst szórd meg egyenletesen a fűszerkeverékkel, adj hozzá 4-5 evőkanál (kb. 50 ml) olajat, alaposan keverd át a húscsíkokat.
Szobahőmérsékleten hagyd állni 8-10 percig.
Forróra előmelegített serpenyőben, olaj hozzáadása nélkül süsd készre húsfajtától függően.
A tasak tartalma kb. 1-1,2 kg hús fűszerezéséhez elegendő. Elsősorban gyorsan elkészíthető szárnyas húsokhoz (csirkemell, pulykamell) ajánljuk, de sertés, borjú, akár bárányhús fűszerezésére is kiváló. Magasabb zsírtartalmú joghurttal elkeverve remek mártógatóst vagy a pitába locsolható dresszinget készíthetsz vele.
ÖSSZETEVŐK: