Öntsd a tasak tartalmát egy tálba. Forgasd át a hússzeleteket a pácban, hogy egyenletesen fedjen minden szeletet. Hagyd pihenni minimum 2 óráig, maximum 16 óráig a hűtőben. A pácolás alatt legalább egyszer forgasd át a hússzeleteket a pácban.
Az előkészített húsokat kedved szerint grillezheted, finomra sütheted serpenyőben, sütőben is.
A tasak tartalma kb. 600 g hús pácolásához elegendő. Elsősorban szárnyashúsokhoz (mell, comb, szárny) ajánljuk, de soványabb sertéshússal is érdemes kipróbálni.
ivóvíz, cukor, glükóz, 15% méz, paradicsompüré, étkezési só, borecet, szójaszósz [ivóvíz, szója hidrolizátum, étkezési só, cukor, bor, ételecet, ízfokozók, színezék, élesztőkivonat, chili kivonat, szilvalekvár (szilva, alma, cukor, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav), fűszerkeverék, paradicsompor, aromák, fokhagymakivonat], aromák, szárított paradicsom darabok, fűszerkeverék, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), sűrítőanyag: xantángumi.
Nyomokban glutént, tojást, tejet, zellert és mustárt tartalmazhat.
Öntsd a tasak tartalmát egy tálba. Forgasd át a hússzeleteket a pácban, hogy egyenletesen fedjen minden szeletet. Hagyd pihenni minimum 2 óráig, maximum 16 óráig a hűtőben. A pácolás alatt legalább egyszer forgasd át a hússzeleteket a pácban.
Az előkészített húsokat kedved szerint grillezheted, finomra sütheted serpenyőben, sütőben is.
A tasak tartalma kb. 600 g hús pácolásához elegendő. Elsősorban szárnyashúsokhoz (mell, comb, szárny) ajánljuk, de soványabb sertéshússal is érdemes kipróbálni.
ivóvíz, cukor, glükóz, 15% méz, paradicsompüré, étkezési só, borecet, szójaszósz [ivóvíz, szója hidrolizátum, étkezési só, cukor, bor, ételecet, ízfokozók, színezék, élesztőkivonat, chili kivonat, szilvalekvár (szilva, alma, cukor, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav), fűszerkeverék, paradicsompor, aromák, fokhagymakivonat], aromák, szárított paradicsom darabok, fűszerkeverék, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), sűrítőanyag: xantángumi.
Nyomokban glutént, tojást, tejet, zellert és mustárt tartalmazhat.